четвер, 14 грудня 2017 07:39

"Крим – це Україна": слова посла США викликали істерику в Росії

Заява Джона Хантсмана, посла Сполучених Штатів Америки в Росії, про те, що Крим - це Україна, викликала справжню істерику у російських чиновників.

Вони кинулися коментувати слова дипломата в соціальних мережах, інформує "Обозреватель".

Олексій Пушков, голова тимчасової комісії Ради Федерації з інформаційної політики та взаємодії із засобами масової інформації, у своєму Twitter написав: "Не послу США визначати, чий Крим: США ні до Криму, ні до людей, які живуть там, не мають відношення. Вони про Єрусалим вже сказали - краще б промовчали".

Також він засумнівався в тому, що Хантсман налаштований на поліпшення відносин з Росією.

Автор: obozrevatel.com
 

А Франц Клінцевич, російський сенатор, пригрозив американському дипломату проблемами: "Думаю, що після подібних навмисних заяв Джону Хантсману буде нелегко працювати в Росії. До його відома, хочу також повідомити, що є речі важливіші поліпшення російсько-американських відносин. Тим більше що США у свою чергу нічого для цього не роблять".

Автор: obozrevatel.com
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, в яку пастку РФ потрапила з Керченським мостом

Для поліпшення американсько-російських стосунків необхідно відновити територіальну цілісність України і повернути під український контроль анексований РФ Крим. Про це в Twitter заявив посол США в Росії Джон Хантсман.

Зараз ви читаєте новину «"Крим – це Україна": слова посла США викликали істерику в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі