вівторок, 25 серпня 2020 07:27

Кравчук назвав умову повернення води в Крим

Кравчук назвав умову повернення води в Крим
Леонід Кравчук заявив про готовність України відновити подачу води в Крим у випадку гуманітарної катастрофи. Фото: facebook.com/Леонід Кравчук

Україна готова відновити подачу води в анексований Росією Крим у випадку гуманітарної катастрофи.

Про це заявив перший президент України та голова української делегації у ТКГ щодо врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зараз є можливість здійснити наступ на Крим - Турчинов

"Якщо якась гуманітарна катастрофа станеться, яка пов'язана з водою, то людям можемо дати воду", — сказав Леонід Кравчук в інтерв'ю "Українському радіо".

Проте, він зазначив, що українці "в житті ніколи" не підуть на те, щоб постачати воду "промисловим підприємства, військовим базам і тому подібне".

Про те, що Україна може відновити подачу води до анексованого Москвою Криму в разі гуманітарної катастрофи на півострові, раніше в серпні заявляв український прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Однак, за його словами, Україна не подаватиме воду "окупантам, окупаційним військам, для потреб військових баз".

Зараз ви читаєте новину «Кравчук назвав умову повернення води в Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі