середа, 11 липня 2018 11:34

"Їздити небезпечно" - розповіли про проблеми Керченського мосту

"Їздити небезпечно" - розповіли про проблеми Керченського мосту
Керченський міст небезпечний для руху. Фото: ТСН

Відкритий міст через Керченську протоку є небезпечним для проїзду.

Новобудова, яка з'єднала анексований півострів і материкову Росію виявилися ненадійною, пише російське видання "Дни.ру".

Наприкінці червня на магістралі мосту несподівано було заблоковано рух, через що автомобілі простояли у черзі в обидва боки близько 20 хвилин, і за цей час на трасі встиг утворитися великий затор.

Зазначається, що в управління федеральних автомобільних доріг "Тамань" зазначили, що нічого екстраординарного не сталося. Нібито, закриття Керченського мосту зумовлене перевіркою діяльності експлуатаційних систем, а також екстрених служб.

"Рух, звичайно, запустили, але осад, як кажуть, залишився. Розбурхали громадськість і знімки порожнього, без єдиної машини, Керченського мосту, які виклав менше тижня тому один з користувачів соціальної мережі Twitter", – зауважують ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримський міст і "Таврида": аналіз російського шахрайства

Користувачка Ліона розповіла, що побувала на трасі 6 липня, і ця поїздка залишила у неї сумні спогади.

"Жах. Все трясеться і колишеться, дивися, й впаде. Взимку точно знесе разом з машинами. Їздити небезпечно", – написала жінка.

Кримське окупаційне керівництво вляпалося з "грандіозними проектами" Керченського мосту та траси "Таврида".

Зараз ви читаєте новину «"Їздити небезпечно" - розповіли про проблеми Керченського мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі