середа, 11 квітня 2018 12:12

Чорноморський флот Росії в Криму приведений у бойову готовність – ЗМІ

Чорноморський флот Росії в Криму приведений у бойову готовність – ЗМІ
ЧФ Росії в Криму приведений у бойову готовність. Фото: "Сегодня"

У повну бойову готовність приведений окупаційний Чорноморський флот Росії, що базується в Севастополі.

У середу, 11 квітня, зі самого ранку у штабі ЧФ перебуває все командування частин, повідомляє "Кримський канал" в соцмережі Telegram.

"Триває екстрений селектор з Міноборони. Кажуть, ЧФ переведений у бойову готовність ще з середини березня. Офіційно в Середземному морі біля берегів Сирії вже перебувають корабель "Пытливый" зі "Смерчем-2", "Адмирал Эссен" і "Адмирал Григорович" з "Калібрами" на борту. А також великі десантні кораблі "Цезарь Куников", "Орск" і "Минск", – мовиться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євроконтроль через можливий авіаудар по Сирії заборонив літати над Середземним морем

Також повідомляється, що до берегів Сирії Росія може відправити фрегат "Адмирал Макаров" з крилатими ракетами "Калібр". Наразі цей фрегат нібито базується в Балтійську.

7 квітня у сирійському місті Дума внаслідок хімічної атаки загинули 70 людей. Президент США Дональд Трамп заявив, що за цим стоїть президент Сирії Башар Асад, а Росія та Іран є відповідальними за його підтримку.

Зараз ви читаєте новину «Чорноморський флот Росії в Криму приведений у бойову готовність – ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі