четвер, 07 березня 2019 16:47

Чийгоз розповів про причетність матері ANNA MARIA до репресій в Криму

Чийгоз розповів про причетність матері ANNA MARIA до репресій в Криму
Лариса Опанасюк - коллаборантка, яка приймала участь в анексії Криму Росією. Фото: росЗМІ

Матір сумновідомого дуету ANNA MARIA напряму причетна до репресування проукраїнського населення в окупованому Криму.

Про це розповів заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз, передає 5 канал.

"Лариса Опанасюк є активною учасницею тієї групи, що несе відповідальність за репресії в Криму. Вона не просто якась там чиновниця і чоловік у неї не просто пішов на пенсію й нині в Криму намагається якось жити. Він встиг суддею попрацювати вже при окупаційній владі. Мене судили й таких, як я, нині там сотнями судять і саджають на шалені терміни, і саджають саме ті, хто вчора їв та пив з рук України, а потім її зрадили, то яка ж оцінка має бути?" – сказав Чийгоз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти саджатимуть до в'язниці всіх, хто незадоволений російською владою

"А вона в революційній цій колегії, яка не законами та мораллю послуговується, а революційною доцільністю. Тому, звісно, і Сергій Аксьонов (самопроголошений голова Криму - Gazeta.ua), і Опанасюк, і всі його заступники – вся оця банда відповідає за всі ці злочини та буде відповідати за всі злочини, які вчинені на території Криму", - підсумував активіст.

Дані Лариси опанасюк занесені в базу Миротворець яка займається розшукуванням зрадників, які допомогали анексувати Крим та приймають участь в бойових діях на Донбасі.

Фіналістки нацвідбору на Євробачення-2019 Анна та Марія Опанасюк - дует ANNA MARIA - не змогли чітко відповісти на запитання, чи була окупація Криму.

"Україна втратила Крим. Коли їдемо в Крим, то проїжджаємо два кордони. Цим все сказано", – додала одна з сестер Опанасюк. Вони також не відповіли на питання, чи відбулася окупація Криму, який є частиною України.

Це обурило одного з телеглядачів. Він зателефонував до студії і нецензурно вилаяв співачок.

Зараз ви читаєте новину «Чийгоз розповів про причетність матері ANNA MARIA до репресій в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі