четвер, 26 жовтня 2017 13:02

Чийгоз і Умеров розповіли, кому завдячують своїм звільненням

Чийгоз і Умеров розповіли, кому завдячують своїм звільненням
Фото: 15minut.org

Заступників голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова й Ахтема Чийгоза звільнили завдяки президентам України та Туреччини та лідерам Меджлісу.

Про це пони розповіли на брифінгу в Анкарі.

"Це стало можливим у результаті великого інтересу і конкретних дій багатьох людей, міжнародної спільноти та конкретно президента Турецької республіки Ердогана, президента України Порошенка, лідерів Меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова і Мустафи Джемілєва". - сказав Умеров.

Він наголосив, що планує повернутися в Крим.

"Ніхто не вірив, що це можливо. Ми хотіли б особисто висловити слова подяки лідеру турецького народу Реджепу Ердогану. На жаль, графік такий, зараз повертаємося до Києва. Ми домовилися , що в найкоротші терміни знову приїдемо і нам буде за честь зустрітися з цією людиною", - зазначив Чийгоз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко - Чийгозу та Умерову: "Ми звільнимо Крим"

25 жовтня засуджених окупантами в Криму заступників голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова й Ахтема Чийгоза видали Туреччині. Вони повернуться в Україну у четвер, 26 жовтня. Літак сяде в аеропорту "Бориспіль" о 19:50.

Зараз ви читаєте новину «Чийгоз і Умеров розповіли, кому завдячують своїм звільненням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі