понеділок, 19 червня 2017 15:52

"Цей концерт стане подією для Криму" - Кустуриця зібрався до Ялти

  Сербський режисер Емір Кустуриця є давнім прихильником Путіна. Фото: sutki.net
Сербський режисер Емір Кустуриця є давнім прихильником Путіна. Фото: sutki.net

Сербський режисер і музикант Емір Кустуриця виступить в окупованому Криму. Про це йдеться на сайті концертного залу "Ювілейний". Виступ гурту Кустуріци The No Smoking Orchestra відбудеться 23 липня у Ялті.

"Шоу всесвітньо відомого гурту пройде в Ялті. Нова програма оркестру має ту саму назву, що і єдиний за майже 10 останніх років ігровий фільм режисера - "По Чумацькому шляху", головні ролі в якому виконали сам Емір і Моніка Белуччі", - повідомляють організатори.

Відомо, що музиканти виконають у Криму композиції з фільмів Кустуриці "Чорна кішка, білий кіт", "Життя як диво", "Час циган", "Мрії Арізони" та "Заповіт".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт Scooter заспіває на кримському фестивалі

Емір Кустуриця позитивно висловлюється щодо Росії. Отримав орден Дружби з рук Володимира Путіна. Режисер є давнім прихильником російського президента. У березні 2014 року він називав Росію "захисницею Криму".

Наприкінці 2015-го Кустуриця здивував словами про пропозицію розмістити російську військову базу у себе на подвір'ї.

Емір Кустуриця - сербський кінорежисер боснійського походження. Автор фільмів "Наречені приходять", "Час циган", "Чорна кішка, білий кіт". У грудні 2013 року Кустуриця негативно висловився щодо революції в Україні, заявивши, що нічого доброго люди на Майдані Україні не принесуть і лише Росія та Володимир Путін можуть захистити Україну від НАТО і Євросоюзу. Режисер заявив, що бачив, як на Майдані один нацист святкував день народження іншого нациста. Пізніше Кустуриця підтримав російське вторгнення в Україну у лютому 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «"Цей концерт стане подією для Криму" - Кустуриця зібрався до Ялти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі