четвер, 23 серпня 2018 17:23

Бранець Кремля привітав українців з Днем прапора

Бранець Кремля привітав українців з Днем прапора
Ув'язнений окупантами Володимир Балух привітав Україну зі святом. Фото: LetMyPeopleGo

Ув'язнений окупантами Володимир Балух, який понад 150 днів голодує в Криму, привітав українців зі святом.

Його лист опублікував заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз у Facebook.

"Вітаю всіх, хто любить Україну! Міцного здоров'я та ангелів-охоронців усім, хто тримає її на своїх плечах, - українському війську, українському духовенству, українському громадянському суспільству! Щиро дякую всім однодумцям за щастя відчувати себе членом великої родини, яка керується ідеалами Правди, Честі та Гідності.

За право мати власну державу за всю історію України було сплачено незбагненно велику ціну - загубленими і скаліченими долями мільйонів синів і дочок рідної землі. Справа нашої честі - дбайливо берегти історичну пам'ять про цю святу жертовність і наполегливо працювати, щоб вона не виявилася марною", - написав Балух.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росію звинуватили у тяжких злочинах у Криму

ФСБ Росії затримала Володимира Балуха у грудні 2016 року. Активіст підняв над своїм будинком український прапор, а на будинку прикріпив табличку із написом "вулиця Героїв Небесної Сотні". Окупаційний суд дав йому 5 років колонії.

Зараз ви читаєте новину «Бранець Кремля привітав українців з Днем прапора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі