пʼятниця, 22 березня 2019 14:52

Батько Павла Гриба відмовлятиме сина від голодування

Батько Павла Гриба відмовлятиме сина від голодування
Батьки Павла Гриба відмовлятимуть сина від голодування. Фото: uatv.ua

Батьки Павла Гриба будуть відмовляти його від голодування.

Про це в коментарі журналісту Gazeta.ua сказав його батько, Ігор Гриб.

"Цей вирок, 6 років, є вже смертельним для Павла. Те, що він оголосив голодування, призведе до смерті протягом місяця. Сину категорично не можна голодувати, тому ми будемо доносити до нього цю інформацію всіма способами", - сказав батько політв'язня.

Він також заявив, що хлопцю необхідна термінова операція у зв'язку з тим, що хвороба Павла прогресує.

"Його стан погіршується, хвороба розвивається, а негативна динаміка йде. Наш український лікар, який стежив за здоров'ям Павла ще з дитинства, визначив, що сину необхідна термінова операція у спеціалізованій клініці", - каже батько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політв'язень Павло Гриб оголосив голодування

Він також додав, що весь час ыз Павлом перебуває мати.

"Нам треба боротися за визволення сина і термінове проведення операції", - підсумував батько.

Російський суд засудив Павла Гриба до 6 років колонії. Хлопець страждає на невиліковне захворювання печінки - портальну гіпертензію. Лікування цієї хвороби неможливе в умовах ув'язнення. Павла викрали та катували співробітники Федеральної служби безпеки Росії у білоруському місті Гомель 24 серпня позаторік. До Білорусі Павло Гриб поїхав на побачення з росіянкою Тетяною Єршовою. Познайомився з нею в соціальній мережі. Їй було 17 років. За версією російських слідчих, українець намагався переконати дівчину закласти саморобну вибухівку в школу №26 російського міста Сочі. І підірвати в день випускного вечора 30 червня 2017-го. Павло звинувачення відкидає.

Зараз ви читаєте новину «Батько Павла Гриба відмовлятиме сина від голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі