четвер, 26 жовтня 2017 11:27

Аксьонов організував бізнес на трупах

Аксьонов організував бізнес на трупах
Фото: Крим.Реалії

Самозваний глава Криму Сергій Аксьонов розпорядився узяти під контроль на півострові похоронний бізнес, до якого причетна його сім'я.

Днями призначений окупантами "глава" Криму Сергій Аксенов підписав цікаву постанову. При окупантському уряді буде створено "піклувальну раду з питань похоронної справи".

А на місцях всім адміністраціям теж запропонували створити наглядові ради з похоронних питань і забезпечити тісну взаємодію із Сімферополем. Таким чином на всьому півострові купа людей аналізуватиме, як ховають кримчан, і вирішуватиме усякі суперечливі питання, що стосуються поховань.

Причому "суперечливі питання" ймовірно вирішуватимуть в інтересах самого Аксьонова, сім'я якого захопила цю найприбутковішу сферу в Криму. Про це написали російські ЗМІ, розслідуючи його бізнес, сумнівний навіть за російськими правилами.

Після анексії смертність у Криму зросла, так що найбільші гроші приносять похорон, перевезення тіл та інші скорботні послуги. Після окупації теща Аксьонова, вона ж член Громадської палати Криму Людмила Добриня заснувала в столиці Криму так звану Спеціалізовану міську ритуальну службу.

А щоб замаскувати приналежність до влади, копає ями і ховає кримчан не сама теща, а її підлегла Лейла Гемеджі. Вона має не менш прибутковий бізнес — в "дозвільній" сфері, теж тісно пов`язаній із всесильним керівником Криму.

Хто переходить дорогу сімейному бізнесу, довго не живе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гоблін": розповіли про кримінальне минуле Аксьонова

Два роки тому теща програла тендер на "транспортування трупів у Сімферополі" підприємцю Володимиру Лук'янову. Той попросив за свої послуги суму, майже в десять разів меншу. Після чого тендер скасували, а підприємець раптово помер. Його фірма відповідно збанкрутувала і залишила ринок.

Нагадаємо, що в 1990-і роки Сергій Аксьонов був членом злочинного угруповання "Сейлем" і був причетний до рейдерських захоплень.

Сьогодні глава Криму — високооплачуваний бомж. У 2017 році він заробив 2 632 380 руб., але ні квартири, ні машини не має — все оформлено на багату рідню.

В Автономній Республіці Крим зросла кількість смертей після окупації півострова. Про це свідчать дані з Федеральної служби державної статистики Російської Федерації. За чотири роки кількість надлишково померлих в Республіці Крим в порівнянні з рівнем 2013 року перевищило 9,4 тис. осіб.

Зараз ви читаєте новину «Аксьонов організував бізнес на трупах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі