вівторок, 30 травня 2006 17:12

Знедоленим дітям безкоштовно покажуть Київ

1 червня дітям-сиротам, інвалідам і дітям із малозабезпечених сімей проведуть безкоштовну чотиригодинну екскурсію по Києву. Таку акцію вперше організовує Ліга київських екскурсоводів та міський центр соціальних служб для дітей, сім"ї та молоді. Центр заплатив за автобуси. А екскурсоводи погодилися показати дітям місто безкоштовно.

— Екскурсія буде оглядовою, ми проїдемо по найцікавіших місцях, зайдемо в один із храмів — у Михайлівський чи Володимирський собор або ж у Фролівський монастир, — поділилися намірами голова ліги екскурсоводів Вікторія Жук.

"Ікаруси" відходитимуть 1 червня о 14.00 від Шевченківського, Печерського, Подільського, Святошинського і Солом"янського районних відділів центру соціальних служб. Їхні працівники формують групи дітей. Усі діти-сироти, інваліди та малозабезпечені можуть приєднатися до екскурсії. Потрібно лише 31 травня зателефонувати у районні відділи центру соціальних служб для молоді.

— Дітей з інших районів ми вже возили на екскурсію в понеділок, — каже Вікторія Жук. — Вони зраділи, дуже нам дякували. Їм уперше дали можливість побачити місто, в якому вони живуть.

Зараз ви читаєте новину «Знедоленим дітям безкоштовно покажуть Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі