середа, 04 жовтня 2017 15:17

Замість знищених графіті часів Майдану намалювали Рабіновича

На стіні колишнього магазину "Емпоріум" на вул. Грушевського в столиці на місці знищених графіті із зображенням Тараса Шевченка, Івана Франка і Лесі Українки в балаклавах з'явилося нове - стилізоване під них зображення нардепа Вадима Рабіновича.

Відповідні фото опублікував блогер і правозахисник Сергій Наумович в Facebook.

Автор: Сергій Наумович
  Стилізоване під історичні графіті зображення нардепа Вадима Рабиновича
Стилізоване під історичні графіті зображення нардепа Вадима Рабиновича

"Політтехнологи Вадима Рабіновича дуже талановиті і креативні люди. Політика - це "мистецтво можливого". Я, звичайно, розумію, що для партії "За жульйo!" ці місця на вул . Грушевського не є духовною цінністю ... Але, с*ка, що це за х**ня? Може пояснити дядькові, що він надто загрався у політику і зайшов дуже далеко? Якби я застав цих "художників" на місці "творчості", то "наслідки могли б бути дуже непередбачуваними", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Графіті на Грушевського відновлять

2 вересня власник магазину "Емпоріум" змив графіті, назвавши його "типовим стріт-артом, який час від часу видаляють комунальні служби". Після цього активісти розгромили вхід у магазин. Заклад переїхав у інше приміщення. На вул. Грушевського запропонували створити музей Майдану. Революційні графіті на Грушевського мають статус пам'ятки місцевого значення.

Зараз ви читаєте новину «Замість знищених графіті часів Майдану намалювали Рабіновича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі