четвер, 17 березня 2016 17:52

У Києво-Печерській лаврі отруїли котів

У Києво-Печерському заповіднику неподалік від воріт отруїли котів. Про це Gazeta.ua повідомила зоозахисниця Анна Романова, 35 років.

Автор: Facebook.com
 

"У Лаврі завжди було багато котів. Їх годували працівники музею, монахи, відвідувачі. Котів отруїли саме біля історичної бібліотеки. Це майже біля самого входу. Їжу тваринам приносили екскурсоводи, що працюють у заповіднику. Коти не лише були окрасою заповідника, а й ловили мишей, адже жили неподалік від фондів історичної бібліотеки", - сказала Анна.

За словами зоозахисниці, отруїти котів вирішила адміністрація заповідника. Монахи живуть нижче, тому до цього не мають жодного відношення.

"Такі випадки непоодинокі, на жаль. За словами знайомих, кілька років тому відстрілювали собак біля центрального архіву. Але ви не знайдете жодних документів, які можуть підтвердити ці факти. Це все робиться на підставі усних наказів", - стверджує зоозахисниця.

Зараз ви читаєте новину «У Києво-Печерській лаврі отруїли котів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі