субота, 29 липня 2017 16:58

В КМДА планують відкрити громадський простір

В КМДА планують відкрити громадський простір
Фото: politobzor.net

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що перший і другий поверхи Київської міської державної адміністрації (КМДА) зроблять громадським простором.

"Ми відкрили перший і другий поверхи мерії. Тепер облаштовуємо тут громадський простір. Сюди можна буде прийти на прийом і в комфортних умовах отримати необхідні послуги. З'явиться також дитяча ігрова кімната", - сказав Кличко в інтерв'ю телеканалу "Київ".

Згідно з проектом, на першому поверсі приберуть перегородки. Приміщення перетвориться у "вільний єдиний простір". Також організують сучасну систему безпеки і відеоспостереження. Облаштують зони для проведення лекцій, прес-конференцій, громадських зборів та інших публічних заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко офіційно звільнив свого опального заступника

"Ми робимо все для того, щоб столична влада була максимально відкритою, прозорою у своїй роботі і зрозумілою для людей", - сказав мер Києва.

Кличко нагадав, що влада столиці вже зробила відкритим бюджет міста. Кожен може побачити, які кошти надходять туди, і яким чином їх використовують. Крім того, відкритою є інформація про проведення тендерів, аукціонів, роботи комісій Київради тощо.

Нещодавно Віталій Кличко прокоментував знесення ринку на Лісовій. Відзначив, що це наслідок конфлікту між його власниками. Столична влада до скандалу не причетна.

Зараз ви читаєте новину «В КМДА планують відкрити громадський простір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі