вівторок, 06 серпня 2019 08:04

"У нас така робота – надо воровать" – столична поліція не може впоратись з вокзальними ромами

"У нас така робота – надо воровать" – столична поліція не може впоратись з вокзальними ромами
Київська поліція безсила проти ромів на вокзалі. Фото:4studio.com.ua

Кожного рома київського вокзалу десятки разів затримувала поліція.

За даними муніципальної варти, їхня кількість – приблизно 100 осіб. Тому на вокзал заходити страшно, пише ТСН.

На відео, яке знімає киянин Сергій Боднар вони не заперечують, що будуть "красти все життя" і що в них "така робота – надо воровать". Біля вокзалу на саморобному столі п'ють горілку та вино, обурюючись, чому в них перевіряють документи. Крадіжок не визнають, пояснюють, що заробляють жебрацтвом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці та змії: показали життя пустельних циган

Знають роми і про роботу київської поліції. Розуміють, якщо поліція не з їх району, то забрати не має права. Якщо забере, то бігом має відпустити. Живуть біля вокзалу на деревині, ковдрі, клейонках. Серед них є діти та вагітні жінки.

Ромів затримують за крадіжку і відразу випускають. Невідомо, чи їх встигли перевірити. У них всіх однакова реєстрація – місто Берегове Закарпатської області. Крадії навіть не намагаються заховатись, а у відділку бувають майже кожного дня.

У Шевченківському районі Києва роми пограбували жінку. Інцидент стався вулиці Багговутівській, біля будівлі Нацполіціі. Жінку оточили три ромки і погрожуючи ножем забрали золотий ланцюжок з підвіскою, після чого зникли.

Зараз ви читаєте новину «"У нас така робота – надо воровать" – столична поліція не може впоратись з вокзальними ромами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі