неділя, 30 квітня 2017 16:43

У Києві запрацюють фонтанні комплекси з світлом та музикою

У Києві запрацюють фонтанні комплекси з світлом та музикою
1 травня у столиці запрацюють фонтанти. Фото: unn.com.ua

1 травня у столиці запрацюють центральні фонтанти та фонтанний комплекс на Русанівському каналі. Світловий та музичний супровід відремонтованих фонтанів "Малий" та "Великий" підключать наприкінці наступного тижня. Працюватимуть до кінця вересня з 11:00 – 23:00.

Три споруди будуть музичними — Русанівський, фонтан біля Національної опери України та фонтан на Майдані Незалежності на правій стороні Хрещатика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перетворення арки Дружби народів на символ ЛГБТ викликало хвилю обурення в соцмережах

"Запуск фонтанів біля "Глобуса" ми хочемо зробити особливим, спільно з киянами та зі світло-музичним шоу. Про це оголосимо окремо", — розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв.

Фонтани на Русанівській набережній "гратимуть" за розкладом: з вівторка по неділю. У вихідні та святкові дні кияни зможуть насолодитися світло-музичною виставою.

Напередодні пісенного конкурсу "Євробачення" постраждалий через пожежу Будинок профспілок на Майдані Незалежності закрили банером. На ньому напис англійською - "Свобода - наша релігія".

Зараз ви читаєте новину «У Києві запрацюють фонтанні комплекси з світлом та музикою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі