неділя, 27 жовтня 2024 03:29

Спецтема: Війна Росії проти України

Від уламка БпЛА Shahed загинула вчителька з Борисполя

Від уламка БпЛА Shahed загинула вчителька з Борисполя
В Борисполі загинула вчителька. Фото: Бориспільський ліцей "Лідер"

В місті Бориспіль Київської області в ніч з 25 на 26 жовтня загинула вчителька трудового навчання Бориспільського ліцею "Лідер".

Лариса Баталко загинула від падіння уламків безпілотника Shahed, у соцмережі Facebook повідомив ліцей.

"Внаслідок нічної атаки осколком збитого шахеда було тяжко поранено нашу улюбленицю ліцейної родини Ларису Володимирівну Баталко… Не вдалося лікарям врятувати життя, які провели операцію", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворожий БпЛА влучив у житловий будинок у Києві

Колеги розповіли, що загибла вчителька присвятила дітям і школі 33 роки. Вона навчала школярів рукоділлю та різним технологіям із народного ремесла.

Баталко очолювала міську, а потім творчу спільноту Бориспільської ОТГ, передаючи великий досвід своїм колегам і виборюючи перемоги у Всеукраїнських олімпіадах і конкурсах. Як вчитель-методист вона також працювала і в Малій академії наук, повідомив колектив ліцею.

За вечір та ніч 25-26 жовтня російські загарбники завдали ударів по Києву, Дніпру, Сумщині, Хмельниччині та інших регіонах України.

Внаслідок ворожих ударів є загиблі та поранені в Києві і Днпрі. В Дніпрі загинуло п'ять людей, в Києві загинула молода дівчина.

Зараз ви читаєте новину «Від уламка БпЛА Shahed загинула вчителька з Борисполя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі