середа, 03 травня 2006 17:22

Однакові ключі від камер схову

Студент університету ім. Шевченка Сергій Гаранський, 21 рік, залишив у камері схову "МегаМаркету" на Сурикова, 3 рюкзак. І ледь не розпрощався з ним назавжди.

— Ключ зі скриньки N215 поклав у куртку, — пригадує Сергій. — Купив відро вишневого морозива з джемом. Підійшов з покупкою до камер схову. Моя скринька була відкрита, а в дверцятах стирчав ключ з написом "215".

Розповів про все охоронцю. Покликали адміністратора. Той зазирнув у порожню скриньку.

— Точно клали речі в цю скриньку? — запитав адміністратор.

Сергій продемонстрував йому ключ N2 із номером 215. Адміністратор довго дивився на однакові ключі, потім відкривав ними дверцята скриньки. Ключ, який стирчав, не підходив до замка. Зате ключ Сергія, крім скриньки N215, відкрив іще дві сусідні — N218 і N220.

Адміністратор попросив прийти о 23.00, коли супермаркет закриється і відкриють усі скриньки.

Сергієві найбільше було шкода заліковку, блокнот і два диски. Рюкзак він хотів купити новий. До "МегаМаркету" пішов задля цікавості: хотів дізнатися, що буде далі.

— Ми знайшли ваш рюкзак у скриньці N213, — здивував його адміністратор. — Ви переплутали скриньки, бо в них схожі номери.

— Ми ж із вами разом бачили два однакові ключі, — обурився було Сергій, але його відразу ж направили до начальника охорони. Той сказав, що клієнт сам винен, бо переплутав скриньки і ще хотів підстроїти їм неприємності. А потім віддав Сергієві рюкзак і пояснив: його знайшли у скриньці N219.

Зараз ви читаєте новину «Однакові ключі від камер схову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі