вівторок, 29 січня 2019 23:23

Назвали найбільш забудований район Київщини

Назвали найбільш забудований район Київщини
Києво-Святошинський район Київщини лідирує за кількістю житлової забудови. ФОТО: uagolos.com

Серед районів Київщини за кількістю житлової забудови лідирує Києво-Святошинський район.

Там, зокрема в Петропавлівській та Софіївській Борщагівці, ввели в експлуатацію 42% житла від загального обсягу в області. Це пов'язано з тим, що напрямок найближче до столичної інфраструктури, а більшість мешканців працюють в столиці, повідомила керівник департаменту оцінки і консалтингу NAI Ukraine Ірина Трунова під час прес-сніданку NAI Ukraine "Огляд ринку житлової і готельної нерухомості в 2018 році".

За її словами, у передмісті Києва найактивнішими для забудови населеними пунктами є Ірпінь, Бровари, Буча та Бориспіль. Найвища вартість житла – у селі Гатне, місті Вишневому, Петропавлівській та Софіївській Борщагівці, а в іншому напрямку – у Броварах і Вишгороді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квартира у передмісті: скільки коштує придбати житло у розстрочку

Ціна бюджетної сотки у передмісті зросла на 20-50%. Ідеться про найбільш затребувані у покупців напрямки - до Старих Петрівців по Вишгородській трасі і до Вишеньок в Бориспільському напрямку. Земельні ділянки у передмісті коштують від $1 тис. за сотку. Найбільш затребувана земля - це Обухівський, Житомирський та Одеський напрямки.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найбільш забудований район Київщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі