субота, 29 вересня 2007 07:12

На Старокиївській горі проведуть суботник

У суботу на Старокиївській горі, що на розі Андріївського узвозу й вул. Володимирської, проведуть суботник.

Акцію організовують інтернет-спільнота "Захоплюючий Київ" і компанія "Грінко-Київ", яка спеціалізується з вивезення сміття.

— Я прогулювався містом на тижні, зайшов на Старокиївську гору. І вжахнувся від того, що це місце нагадує більше смітник, ніж історичну пам"ятку, — каже "ГПУ" Арсеній Фінберг, 25 років, координатор "Захоплюючого Києва". — Ми звернулися до "Грінко" за допомогою. Бо зібрати сміття можемо й самі, а от вивезти — це проблема.

Арсеній каже, що спільнота зазвичай організовує такий суботник двічі на рік із різними київськими організаціями. Цього разу звернулися до "Грінко".

— Ми погодилися провести суботник разом із інтернет-спільнотою, бо й самі проводимо такі акції, — розповідає "ГПУ" Анна Таранцова, 24 роки, з "Грінко-Київ". — Минулого тижня прибирали на Замковій горі разом із організацією "Нова Атландита". І Замкова, і Старокиївська гори не в сфері нашого обслуговування. Ми часто прибираємо інші території своїми силами. До нас приєднуються і топ-менеджери, і директор нашої компанії.

Організатори запрошують узяти участь в акції всіх охочих. Прибирання території розпочнеться об 11.00, завершиться ближче до третьої дня. Місце зустрічі — біля пров. Десятинного.

Зараз ви читаєте новину «На Старокиївській горі проведуть суботник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі