вівторок, 18 квітня 2006 18:40

На Контрактовій зносять павільйони

Ряд магазинчиків-павільйонів на Контрактовій площі  відгородили від вулиці зеленим парканом. Через добудову нового будинку на Межигірській, 3/7б (навпроти "Самсона") магазини закриють найближчим часом.

Зараз павільйони вперто допрацьовують останні дні. Виручку вони мають завдяки клієнтам, які приходять за покупками, пролазячи крізь велику дірку в паркані.

Власники кіосків і продавці — у розпачі. 45-річний Ігор Ярмола, який володіє магазином "Світ пряжі" відправляє своїх продавців у відпустку до липня.

— Безнадійнішої ситуації ще не було. Я інвестував кошти в будівництво цього дому, щоб мати там крамницю. Брав кредит, ледве сплачую відсотки, а дім здається із запізненням. Тепер сказали, що закриватимуть наші магазинчики... Самі збитки! — скаржиться Ігор Ярмола.

Працівники сусіднього продовольчого магазинчику розповіли, що жодних приписів від Подільської адміністрації про потребу звільнити приміщення не отримували. Торговельні патенти та ліцензію на 2006 рік вони мають, зараз думають, як і де продавати товар.

Позавчора в підлозі цього закладу утворилося кілька великих дірок: упритул до магазинів будівельники викопали котлован, тому ґрунт під ними просідає.

— У нас тут товару на 30 тисяч гривень. Його нема куди дівати, усі ми знімаємо квартири, — розповідає товарознавець Валентина Мігаль, 53 роки.

Жінка каже, що восьмеро продавців, напевне, залишаться без роботи.

Зараз ви читаєте новину «На Контрактовій зносять павільйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі