субота, 01 червня 2013 17:15

"Молоді регіони": вся увага – дітям!
5

Фото: Фото: надані організаторами

1 червня 2013 року Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді регіони" провела серію акцій з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, повідомляє прес-служба "Молодих регіонів".

Зранку активісти та усі небайдужі до долі тяжкохворих дітей столиці та інших регіонів здавали кров у Київському міському центрі крові.

Далі святкування продовжилося у парку імені Тараса Шевченка. Заняття дитячим фітнесом з професійним тренером, групові ігри та конкурси примусили батьків згадати, коли востаннє вони проводили час зі своїми дітьми, говорили їм, як сильно їх люблять та турбуються про них, коли їхня дитина говорила про свої переживання та страхи або просто про те, що її турбує або що цікавить. Також батьки мали можливість поспілкуватися з професійним дитячим психологом і показати малюнки своєї дитини для аналізу.

Захоплення викликала акція на Майдані Незалежності з величезною кількістю конкурсів та активностей – шоу мильних бульбашок, дитячий бодіарт, безкоштовна солодка вата, мультяшні герої, миттєве фото та багато іншого чекало на юних учасників акції. Всі охоче брали участь у конкурсах, посмішка не зникала з дитячих облич протягом усієї акції. А що може бути більшою винагородою для організаторів?!

"Доля дітей – головне, що має об'єднати українське суспільство. А сьогодні я хочу побажати всім дітям країни, щоб у їхніх серцях не було місця розчаруванню та байдужості", – зазначив народний депутат України, голова ВМГО "Молоді регіони" Андрій Пінчук.

Зараз ви читаєте новину «"Молоді регіони": вся увага – дітям! ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі