понеділок, 15 травня 2006 18:12

Кафе "У Георга" наказало довго жити

На Хрещатику, 10, закрилася чергова "точка", де можна було недорого випити кави, вина чи коньяку, — кафе "У Георга". На його місці вже два тижні красується вивіска нового закладу: "Кафе "Оделіс".

Нові власники кажуть, що "Оделіс" — кав"ярня у французькому стилі. На першому поверсі, де був гастрономчик, продають каву, чай, тістечка. Є 25 столиків на 50 місць. А от другий поверх цілковито перебудували — пробили стіну й поставили великі скляні вікна. Тепер на другому поверсі "Оделісу" можна попивати каву й милуватися Хрещатиком. Власники кажуть, що в середньому за день до них приходять півсотні клієнтів.

— Половина з них питає, що сталося з минулим закладом, — зізнається адміністратор Олена.

Із початку 90-х в кафе "У Георга" постійними клієнтами були художники, режисери, журналісти.

— Їжа була дешева і така собі. Але власник-грузин робив дуже смачний гострий соус. Завдяки ньому пельмені ставали просто пальчики оближеш, — згадує попередній заклад киянка Валентина Любарець, 51 рік, яка в 90-х постійно ходила до "Георга" на каву. — Два роки тому на першому поверсі відкрили гастроном і почали продавати пиво на розлив. Після цього сюди перестали ходити.

Нові власники хочуть готувати обіди та проводити вечірки. А в підвалі відкрити нічний клуб. Зараз там — ремонт. Кава в "Оделісі" коштує 7 грн, чай — 15–30 грн.

Зараз ви читаєте новину «Кафе "У Георга" наказало довго жити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі