вівторок, 18 квітня 2006 18:37

З Подільського універмагу роблять "Пузату хату"

Укотре закрився на ремонт Подільський універмаг, що на розі Сагайдачного та Контрактової. Величезні вітрини закрили плівкою, але з вулиці видно: всередині тривають будівельні роботи.

Рік тому Подільський універмаг уже пережив дуже дорогий ремонт і виглядав після нього, як лялечка. Колишні працівники універмагу кажуть, що ремонт почали через зміну власника. Раніше ця будівля належала американській компанії, що володіє універмагом "Україна" на площі Перемоги. Кажуть, тепер її викупила мережа швидкого харчування "Пузата Хата", яка хоче наприкінці травня відкрити в приміщенні універмагу свій заклад. Представники компанії такі чутки підтверджують.

— Ми хочемо зробити для киян невеликий подаруночок до Дня Києва, — сказала "ГПУ" спеціаліст мережі "Пузата Хата" з маркетингу Світлана Берегова. — Зараз мережа має в Києві три ресторанчики, кожен із них — особливий. А новий на Подолі ми зробимо у селянському стилі. Окрім того, відкриємо там же рюмочну.

Колишній головний бухгалтер Подільського універмагу сказала, що підприємці, які раніше орендували площі в універмазі, вже виїхали. Приміщення докорінно перебудували, залишивши лише опорні стіни. Зараз на дверях колишнього універмагу висить оголошення, де вказано: підприємство продає скляні перегородки, скляний панорамний пасажирський і вантажний ліфти, а також металеві конструкції.

А в Подільській адміністрації кажуть, що в універмазі буде торговельно-розважальний комплекс.

Зараз ви читаєте новину «З Подільського універмагу роблять "Пузату хату"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі