четвер, 16 червня 2016 18:00

Фонд гарнтування вкладів продає найвідоміший в столиці плавучий готель

Фонд гарнтування вкладів продає найвідоміший в столиці плавучий готель

Найвідоміший у Києві плавучий готель на Дніпрі "Баккара" виставляє на продаж Фонд гарантування вкладів фізичних осіб.

Про це повідомляє прес-служба на сайті відомства.

П'ятиповерховий дебаркадер зараз перебуває на балансі "Банку "Форум". Він належав олігархові Вадиму Новинському. Торік восени Нацбанк визнав "Форум" банкрутом, ввів тимчасову адміністрацію. Відкритий аукціон з його продажу відбудеться 5 липня на електронному торговельному майданчику компанії "СП Юстиція". Початкова ціна лоту – 36,04 млн грн. Реєстраційний внесок необхідно сплатити до 1 липня.

Тризіркову "Баккару" сконструювали на Херсонському суднобудівному заводі. Як готель у столиці запрацювала восени 2009 року. Через рік дебаркадер відшвартували у північно-західну частину острова Венеціанський, що в Гідропарку. Зараз його орендують. Крім готелю на 200 номерів, на судні також є конференц-зали та кімнати для переговорів, ресторан, лобі-бар, літній майданчик і нічний бутик-клуб.

Читайте також: З набережної Дніпра відшвартували останній дебаркадер

Нагадаємо, 4 липня з аукціону продадуть приватні будинки у смт Козин, що в передмісті Києва. Дво- та триповерховий новобудови в населеному пункті, де мешкає президент, можна купити за 3,30 млн грн та 5,58 млн грн. відповідно.

Зараз ви читаєте новину «Фонд гарнтування вкладів продає найвідоміший в столиці плавучий готель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі