вівторок, 13 грудня 2016 12:24

Андріївський узвіз може втратити статус пішохідної вулиці

Андріївський узвіз може втратити статус пішохідної вулиці

По Андріївському узвозі не зможуть вільно гуляти пішоходи, а знову їздитимуть автомобілі. Це трапиться, якщо автомобілісти продовжуватимуть ламати болларди, а поліція не каратиме порушників.

Про це на Facebook написала координатор процесу громадського обговорення проекту обмеження руху на Андріївському узвозі від компанії "Еста Холдинг" Юлія Нікітіна.

"Дорогі незадоволені жителі Воздвиженки, Подолу і Володимирської! Не переживайте більше через перекритий Андріївський. Судячи з усього, вам треба просто почекати, і ваша проблема вирішиться сама собою. Будете далі їздити через узвіз і спокійно порушувати правила дорожного руху", - написала вона.

Болларди регулярно збивають, зауважила Нікітіна. Винних не покарали.

"Поліції на вулиці нема, і судячи з усього, не буде. Собівартість заміни одного болларда близько 3 тис. євро. Це сам стовп з електронікою, доставка та установка. Ні бюджет району, ні навіть міський бюджет не потягнуть регулярний дорогий ремонт", - написала Нікітіна.

Якщо змін не буде, болларди доламають. Ремонтувати їх не буде за що, - наголосила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це дизайн крематорію" - кияни обурені зовнішнім виглядом театру на Андріївському узвозі

25 червня Андріївський узвіз зробили пішохідним. На в'їздах із боку вул. Десятинної та Володимирської змонтували по 8 болардів — металевих стовпів, які автоматично висуваються з-під землі. Їздити Андріївським дозволили лише його жителям і працівникам діючих там закладів. Проте вже 7 липня водій інкасаторської машини пошкодив один з болардів. Хотів проскочити обмежувачі руху.

Зараз ви читаєте новину «Андріївський узвіз може втратити статус пішохідної вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі