вівторок, 15 грудня 2020 13:01

78-річну жінку заштовхали в машину. Оголосили план "Перехоплення"  
3

Учора вдень, 14 грудня, на вул. Данила Щербаківського, зловмисники проти волі посадили літню жінку в автомобіль Renault.

Про викрадення повідомила онука, яка приїхала відвідати пенсіонерку, повідомила пресслужба поліції Києва.

Фото: Поліція Києва

"Удома літня жінка була не одна, а в компанії незнайомців. Онуці вони пояснили, що збираються винаймати це житло, та швидко вивели власницю на вулицю, посадили до авто і поїхали в невідомому напрямку. Завадити незнайомцям жінці не вдалося, але вона запам'ятала номер авто та прикмети осіб", - йдеться в повідомленні.

У місті діє план "Перехоплення" для розшуку машини. Відстежити рух автомобіля вдалося завдяки камерам відеонагляду, що стежать за безпекою міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6-й день зникнення: у Києві розшукують неповнолітню дівчину

Автомобіль з імовірними викрадачами зупинили на вул. Зодчих.

"У салоні перебували 4 особи та налякана 78-річна жінка. Інспектори затримали ймовірних злочинців та викликали на місце слідчо-оперативну групу", - додали в повідомленні.

В Одесі затримали 37-річного таксиста та його 35-річного брата, які викрали, побили та пограбували 46-річну киянку. Їх найняв колишній чоловік потерпілої.

Зараз ви читаєте новину «78-річну жінку заштовхали в машину. Оголосили план "Перехоплення"  ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі