пʼятниця, 18 жовтня 2024 08:56

Спецтема: Війна Росії проти України

Захисники неба збили над Україною 80 ударних дронів РФ

У ніч проти 18 жовтня противник атакував Україну ударними БпЛА типу Shahed та дронами невстановленого типу.

Станом на 08:30 радіотехнічними військами Повітряних сил виявлено та здійснено супровід 135-ти ворожих безпілотників, повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Повітряний напад відбиває авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України. В результаті протиповітряного бою збито 80 ворожих БпЛА в Одеській, Сумській, Черкаській, Київській, Житомирській, Кіровоградській, Чернігівській, Полтавській, Хмельницькій, Рівненській, Харківській, Херсонській, Волинській, Вінницькій областях", - йдеться у повідомленні.

44 російських безпілотники локаційно втрачено, два - полетіли в Білорусь, до 10-ти ворожих БпЛА - в повітряному просторі центральних областей України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втрати ворога в Україні перевалили за 675 тис.

Автор: ПС
  Захисники неба збили 80 ударних БПЛА
Захисники неба збили 80 ударних БПЛА

"Бойова робота триває! Інформація оновлюється. Не ігноруйте повітряну тривогу", - закликали військові.

У Чорному морі 18 жовтня знаходиться один ворожий корабель РФ, який є носієм крилатих ракет "Калібр". Водночас на ньому зараз відсутні ракети, повідомили у п'ятницю ВМС.

Зараз ви читаєте новину «Захисники неба збили над Україною 80 ударних дронів РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі