пʼятниця, 12 січня 2018 05:05

Сучасні котли "Хеіц" мають доступ в інтернет

— Попит на твердопаливні котли постійно зростає, — каже Ігор Крижановський, 43 роки, з Умані на Черкащині, консультант сервісного центру з обслуговування та ремонту твердопаливних котлів. — Якщо прилад виготовлений якісно, із хорошої сталі — він може слугувати 20 років.

Помірну ціну та високі стандарти якості поєднало в собі польське опалювальне обладнання "Хеіц". Продукція компанії має найширшу лінійку котлів у Польщі та цінується на зарубіжних ринках.

— Котли "Хеіц" виробляють на сучасному підприємстві з власним конструкторським бюро, — розповідає працівник фірми "Інтерес-Центр", офіційного представника "Хеіц" в Україні. — Вони мають високу енергоефективність, просте й зручне управління.

Процесом згоряння керують регулятори. Автоматика регулює його відповідно до погоди та клімату. Сучасні котли обладнані системою GSM і доступом в інтернет. Ціна стартує від 20 тисяч гривень.

"Інтерес-Центр" пропонує найбільшу в Україні лінійку моделей "Хеіц" потужністю від 7 кВт.

За інформацією звертатись за тел.: 0(4744) 4 80 81, 0(50) 504 02 30.

E-mail: [email protected]

www.interes-centre.at.ua

вул. Вокзальна, 4а

м. Умань, Черкаська обл. 20300

Зараз ви читаєте новину «Сучасні котли "Хеіц" мають доступ в інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі