понеділок, 25 грудня 2017 07:05

Штучний сніг роблять у мікрохвильовці

— Де ми не жили б, — сніг під Новий рік повинен бути обов'язково. Але одна справа на вулиці. Зовсім по-іншому виглядає він у квартирі на гілках ялинки, — говорить 32-річна Інна Сухорукова, фахівець з організації масових заходів Центру культури та дозвілля в Миколаєві.

— Штучний сніг роблять різними способами. Один із найвідоміших — розім'яти шматок пінопласту. Роблять це вручну за допомогою звичайної тертки чи вилки. Пінопласт ділять на кульки. Мінуси такого "снігу" — він не склеюється і розсипається по всьому будинку. Плюси — з великих пінопластових кульок буде "заметіль".

Штучний сніг можна виготовити з мила й туалетного паперу.

— Слід нарвати шматками туалетний папір. Покласти в посуд для мікрохвильовки. Зверху — шматок білого туалетного мила. Поставити ємність в мікрохвильову піч на одну хвилину. "Сніг" розпушиться і стане повітряним. Долити склянку води. Розім'яти.

Таким снігом прикрашають іграшки та виготовляють сніговиків.

— Із кількох дитячих памперсів можна отримати гору снігу. Розкрити новий підгузок. Насипати його вміст у таз. Залити водою. Залишити на кілька годин, щоб набрякнув гель. Головне не переборщити з водою. Краще налити менше, потім додати. Після підсихання гель буде подібний до великої маси снігу. Якщо його покласти на деякий час у холод, стане хрустким. І такий сніжок безпечний, — додає Інна Сухорукова.

Зараз ви читаєте новину «Штучний сніг роблять у мікрохвильовці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі