вівторок, 01 серпня 2017 20:56

Син віддав гроші, але потім дуже плакав

Фінансист 32-річна Аманда Голден з американського міста Портленд штату Орегон вісім місяців харчувалася недоїдками. Відкладала на річну подорож Південною Америкою. Колеги з офісу і працівники в сусідніх будівлях прозвали її "сміттєвим кошиком". Також жінка не витрачала гроші на розваги. Назбирала $30 тис.

Ми запитали читачів: на чому ви заощаджували заради мети?

Освідчився дівчині. Вона мріяла полетіти у весільну подорож на Шрі-Ланку. Путівка в п'ятизірковий готель коштувала під 60 тисяч гривень. Покинув курити, перестав їздити на таксі, обід брав із дому. Мрія коханої збулася, але я погладшав на 10 кілограмів.

Павло ШЕСТОПАЛ, 29 років, менеджер, Київ

На літо їздила з двома дітьми в село. Не витрачалися на солодощі, бутильовану воду, соки і розваги. Менше сплачували за комуналку. Харчувалися з городу, купалися в річці. За три місяці заощадили понад 20 тисяч гривень. За рік назбирали на ненову машину.

Олена МАЙОРОВА, 34 роки, кухар, Полтава

Два роки не була у відпустці – щоб купити білу шубу з норки. Половину зарплати відкладала. Не ходила з друзями на каву. Коли купила обновку, було шкода її носити. Продала, а гроші віддала на лікування якоїсь дитини.

Автор: Дмитро СКАЖЕНИК
 

Андріана ПРИСЯЖНЮК, 25 років, менеджер із продажів, Львів

Планувала поїздку в Чехію на п'ять днів, тому півроку не знімала стипендію з картки. Заощаджувала на гелях для душу, косметиці, купувала продукти в дешевому супермаркеті.

Ольга ХОМЕЦЬ, 23 роки, студентка, Житомир

У дитинстві мріяв про хокейні ковзани. Півроку відкладав гроші, які батьки давали на булочки. Ковзани наступного року довелося подарувати двоюрідному брату, бо у мене виросла нога.

Аркадій ПАВЛЮК, 45 років, вчитель фізкультури, Полтава

Збирала на подарунок чоловікові. Парфуми Euphoria For Men від Calvin Klein коштували 600 гривень. Місяць економила на солодкому й косметиці.

Юлія ТРОФІМЧУК, 30 років, домогосподарка, Житомир

Син у трилітрову банку збирав гроші на комп'ютер. На день народження всіх просив не дарувати речі й іграшки. Коли назбирав 5 тисяч гривень – на той час дві місячні зарплати – ми їх забрали. Рівно стільки не вистачало на нову машину. Малий віддав, але потім дуже плакав. Комп'ютер купили через рік.

Ігор МЕЛЬНИК, 37 років, далекобійник, Тернопіль

Перед поїздкою в Англію не виливала з тазика воду з порошком – прала в ньому знову.

Тамара ПОЛІЩУК, 54 роки, держслужбовець, Житомир

На рік відмовився від алкоголю. Зібрав 13 тисяч гривень. Освідчився дівчині в Парижі.

Владислав ЧУМАКОВ, 35 років, електрик, Київ

Зараз ви читаєте новину «Син віддав гроші, але потім дуже плакав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі