четвер, 08 липня 2010 15:57

Під водою людська шкіра набуває кольору шкіри потопельника

Понеділок 12

Колишні "Шешори" з Вінниччини переїхали на Одещину. Тепер під час фестивалю можна буде занурюватися в грязі Куяльницького лиману. Організатори забезпечать труби і шланги, щоб змивати їх. А рубати поодинокі дерева на дрова не радять. На одному з них виступатиме французький театр.


Фестиваль "Арт-Поле"

12 - 18 липня, Одеська область, Куяльницький лиман

Вівторок 13

"Під водою людська шкіра набуває кольору шкіри потопельника. Живою зостається лише під сонячними відблисками", - каже одеський художник Євген Петро. Він зацікавився підводним світом, коли мало не втопився. Останній проект художника — написані найніжнішими акварелями бої пітбулів, доберманів і ротвейлерів.


Виставка акварелей Євгена Метрова "Бої без правил"

7 - 30 липня, Київ, галерея "Цех", аул. Фрунзе, 69

Середа 14

"Та я хіба якоюсь чужою мовою пишу? - сказав одного разу Лесь Подерв'янський. - Та вийдіть надвечір до пивного кіоску на Подолі, ще не такого "Гамлєта" почуєте".


Виступ художника і письменника Леся Подерв'янського

20.00, Київ, Crystal Hall, Дніпровський узвіз, 1

Четвер 15

"От що, дядьку, ви мене розщитайте, бо як не розщитаєте, то я такого нароблю, що й мене виженуть, і вас. Мені це буде на руку ковінька, а вам - то навряд", - написав художник Сергій Васильківський дядькові. Той не хотів відпускати його зі служби в Київському удільному відомстві на навчання до Петербурга. У столиці Васильківський жив під дахом Академії мистецтв з пацюками. Голодні товариші якось з'їли його сімейну реліквію – ікону діда-чумака, намальовану на в'яленій камбалі.


Виставка "Художники Слобожанщини. Живопис кінця ХІХ – початку ХХ століття"

2 липня — 29 серпня, Київ, Національний художній музей, вул. Михайла   Грушевського, 6

П'ятниця 16

Оголошення: "Підприємство шукає головного бухгалтера. Графік роботи — рік через три".

Закон Мерфі для бухгалтерів

Якщо баланс одразу не збігається, у ньому є помилка.

Якщо баланс збігається одразу — помилок дві.


День бухгалтера

Субота 17

"Душу дияволу продам за Iron Maiden" — пише на форумі фестивалю "ПроРок" один із гостей у темі "Яку групу варто запросити?" Йому відповідають: "Продай краще нирку, і літай за ними по всьому світі — це набагато реальніше".


Рок-фестиваль "ПроРок"

17 - 18 липня, Сміла, Черкаська область


Неділя 18

На гауптвахту із забороною писати будь-що, окрім медичних творів, посадив Фрідріха Шиллера герцог Вюртемберзький. Його роздратував успіх драми "Розбійники". До того ж Фрідріх був без тями від коханки герцога Франциски фон Гогенгейм. Вона стала прототипом леді Мілфорд у драмі "Підступність і кохання", яку Шиллер написав одразу після втечі від герцога.

Прем'єра вистави "Підступність і кохання" Фрідріха Шиллера у постановці Алли Бабенко

18.00, Львів, театр ім. Марії Заньковецької, вул. Лесі Українки, 1

Зараз ви читаєте новину «Під водою людська шкіра набуває кольору шкіри потопельника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі