середа, 25 вересня 2013 16:05

Чоловік писав, що любить її, називав котиком

Киянка 30-річна Юлія Приленська через соц­мережу "Одноклассники" знайшла чоловікову коханку. Подружжя місяць тому розлучилося.

 

– З чоловіком прожили разом сім років. Позаторік запідозрила, що зраджує. Андрій став затримуватися на роботі, майже всі вихідні був у відрядженнях. Потім сказав, що йому урізали зарплату. Це посилило підо­зри про коханку. Стало цікаво, як вона виглядає, чи схожа на мене. Місяць стежила за чоловіком. Кілька разів приходила на роботу перевірити, чи на місці, розмовляла з колегами. Ніхто нічого про коханку не знав.

Вичислила її випадково. В "Одноклассниках" переглядали з приятелькою друзів Андрія. Більшість я знаю, бо з його колективом зустрічали Новий рік, відпочивали на природі. З друзями дитинства теж знайома. Підозрілими здалися троє. Дівчина 25 років, хлопець із таким же прізвищем і чоловік років 40. Ввечері спитала, хто ці люди. Про дядька Андрій сказав, що то колега. А от за дівчину зам'явся, став нервувати – чого я лізу до його друзів, він же моїми не цікавиться.

Пароля до Андрієвої сторінки не знала. Придумали з подружкою, як роздобути: вона з інтернету на мобілку чоловіка відправила повідомлення, що його сторінку в "Одноклассниках" зламали. Я була вдома, почали з Андрієм перевіряти, чи все гаразд. Пароль у нього був записаний у мобілці, серед контактів.

Наступного дня зайшла на його сторінку, перечитала всю особисту переписку.

Підо­зри про коханку підтвердилися. Звати Ірина. Він писав, що любить її, називав котиком. Обговорювали, як проведуть вихідні: поїдуть на рибалку чи валятимуться весь день у ліжку.

Зі сторінки подружки написала Ірі, що хочу зустрітися – маю дуже важливу новину для неї. Домовилися, що чекатиму на Хрещатику біля фонтанів. Я сиділа й думала: що скажу? Коханка запізнилася майже на годину. У мене були пляшка коньяку і пара яблук. Через півгодини, як Іра не з'явилася, відкрила пляшку й стала потроху відпивати. Вона сіла коло мене та попросила яблуко. Потім потягнулася за коньяком.

Зразу хотіла її побити – така нахабна.

Заявила, що знає хто я. Вона молодша, білява. Худіша кілограмів на 10 і вища на півголови. Потім поговорили, я заспокоїлася. Домовились, як ділитимемо чоловіка.

Скажімо, в суботу мені треба, щоб Андрій поїхав до мами. Іра йому каже, що захворіла і не зможе зустрітися. Наступні вихідні я відправляю Андрія з дому.

Іра доповідала мені, куди ходили, скільки грошей чоловік на неї витратив. Я розказувала те саме. Перед Новим роком Андрій придбав коханці золоту обручку. Іра мені показала, сказала, в якому магазині купували і за скільки. Наступного дня я повела туди чоловіка. Стала серед магазину та вперлася, що хочу таку ж обручку.

Андрій викручувався, казав, що немає грошей. Але зрештою купив. Так само водила його по одяг, сумочки і взуття. Влітку з Ірою стали вимагати, щоб кожну з нас повіз за кордон. Він не витримав. Мені сказав, що подає на розлучення. Ірині – що я завагітніла і потрібна його підтримка.

Останнім ударом для чоловіка була зустріч у ресторані. Він запросив туди Ірину. Однак першою прийшла я, а тоді вже – коханка. Андрій довго кричав, коли дізнався, що ми рік крутили його на гроші.

Після розлучення переїхав до іншого міста.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік писав, що любить її, називав котиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі