вівторок, 27 листопада 2012 17:48

Які умови вам ставили?

 

В американському місті Ньютон 7-річний Ремі та його молодша сестра Евелін довго просили батька Дена Урбано купити їм кішку. Він пообіцяв придбати її, якщо діти наберуть у Facebook тисячу лайків за пост про бажання завести кицю.

Мати Маріса сфотографувала дітей із плакатом і виставила фото в соціальній мережі. В оголошенні йшлося: "Привіт, Facebook. Ми із сестричкою дуже хочемо кішку. Наш тато пообіцяв: якщо наберемо тисячу лайків, то зможемо її завести. Будь ласка, поставте лайк цій фотографії. Дякуємо".

Фотографію поширили більш як 100 користувачів Facebook, а лайків вона набрала понад 120 тисяч. Наступного дня батько купив кішку в місцевому притулку.

Ми запитали читачів: які умови вам ставили?

Шеф пообіцяв штрафувати за запізнення, навіть якщо це 5 хвилин. Щодня по 20 гривень з мене вираховує.

Костянтин ГНАП, 33 роки, закрійник

у швейному цеху, Одеса

Колишня дружина поставила умову не брати дитину в нову родину, а зустрічатися тільки на її території.

Іван МАРКОВИЧ, 31 рік, експедитор, Рівне

Улітку чоловік сказав: "Або ти худнеш, або у відпустку на море не їдемо". Їм небагато, але після народження другої дитини в мене порушився обмін речовин. Погладшала кілограмів на 10, скинути вагу надовго не можу. Їздила на море з дітьми, а чоловік лишився вдома.

Олена ВЕРБА, 34 роки, в декретній відпустці, Київ

Перестав лаятися, пити, курити, дивитися порно, увірував у Бога. А дружина поставила умову: або я стаю такий, як був, або вона піде від мене і забере сина. Вона й далі ходила на дискотеки й у бари. Так і сталося. Я вдруге одружився і маю донечку.

Руслан ГРИЦЕВ, 31 рік, будівельник, Тернопіль

Чоловік пригрозив викинути ноутбук, якщо сидітиму в інтернеті понад годину.

Наталя КРАСКОВСЬКА, 29 років, вихователь у дитячому садку, Львів

Батьки все життя ставлять умови: "Спочатку подорослішай, тоді заводь розмову про самостійне життя". Через рік: "Доросла? Іди працювати, потім поговоримо про самостійне життя". Ще за рік: "Доросла та працюєш? Отримай диплом, тоді вже про самостійне життя кажи". Через півтора року: "Доросла, освічена та працюєш? Виходь заміж, тоді починай розмову про самостійне життя".

Надія КУЛЕШОВА, 26 років, тимчасово не працює, Миколаїв

Батько поставив умову, що допомагатиме мені з навчанням у вузі, якщо я оберу вигідну професію. Хотіла бути вчителем молодших класів, але пішла вчитися на реабілітолога. За спеціальністю роботу не знайшла, бо професія була нова на ринку.

Христина ДАНИЛЮК, 24 роки, в декретній відпустці, Житомир

Мама в дитинстві казала: "Не зробиш уроки, в музичну школу не підеш". Завжди мріяла грати на гітарі. Досі не вмію.

Ірина САВЕНКО, 28 років, учитель, Луганськ

Чоловік ставив умову, коли я поступала в університет: "Або я, або університет". Я обрала навчання, і чоловік ніде не дівся. Хоча за сім років все одно розлучилися.

Оксана ШВЕЦЬ, 31 рік, учитель, Дніпропетровськ

У 17 років мама мені купила дорогі спідницю й блузку, щоб я кинула свого хлопця. Речі носила, а його залишила, коли сама вирішила.

Людмила ТОВТ, 29 років, біолог, Ужгород

Дружина заявила, якщо моя мама не допоможе грошима на квартиру, то я повинен припинити з нею будь-які контакти. І онуків також не побачить, коли вони народяться.

Назар СТАСЮК, 29 років, юрисконсульт, Київ

Чоловік сказав, що купить мені машину, тільки якщо самостійно здам на права. Взяли в банк працювати без освіти – за умови, що піду вчитися.

Антоніна БАЙДАК, 28 років, економіст у банку, місто Кривий Ріг Дніпропетровської області

Сім років тому я одружився з жінкою, яка мала дитину. Дуже хотів свою, але вона поставила умову: народить лише, якщо її дитину запишу на себе. Я дав своє прізвище. Але спільні нащадки у нас так і не з'явилися. Уже два роки, як ми розлучені.

Михайло СЕНИК, 34 роки, таксист, Київ

Зараз ви читаєте новину «Які умови вам ставили?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі