вівторок, 27 травня 2014 19:24

Як ви прожили минулий тиждень?

 

Був у Криму. У Феодосії маю нерухомість. Зранку вийшов до машини, а всі чотири колеса порізані. Сусіди кажуть, це зробили бандюки, бо в мене київські номери. Останнім часом таке постійно трапляється. Одному знайомому спалили авто. Що буде з квартирою, не дізнався. Ніхто нічого не каже, кругом плутанина.

Руслан МОРОЗ, 32 роки, підприємець, Київ

Брала участь у ­Вінницьких днях моди. Працювала моделлю на трьох показах. Найважче було ходити із епатажною зачіскою і макіяжем по "Мегамолу", місцевому торговому центру, й купувати собі їжу. Одні тицяли пальцем, інші оберталися і хихикали.

Тетяна КУЧЕРУК, 22 роки, маркетолог, Вінниця

У вихідні під час суботника знайшли собаку з відкритими переломами обох передніх лап. Відвезли до лікарні. Нам сказали, що в такому стані він перебуває три дні. Запропонували або евтаназію, або ампутацію. Вирішили оперувати. Потім відправили до приватного притулку. Зараз збираю кошти на вольєр і спеціальний візок для собак без кінцівок.

Оксана ЄРУКОВА, 26 років, асистент менеджера з персоналу, Вінниця

Надибала посеред вулиці чоловіка, якого не бачила вісім років. Ми зустрічалися якийсь час, а потім чомусь утратили одне одного. Думала, його нема в нашому містечку. Сказав, що я йому так само подобаюся і в нього ностальгія за часами, коли ми були разом. Зараз у нас обох сім'ї та діти.

Олена МАЦЕРУК, 29 років, у декретній відпустці, Чернігів

Через ріст курсу валюти накупив техніки на всі гроші, що мав удома: кілька пилососів, телевізори, комбайни. Потім продам. Техніка дорожчає. Трохи закупився основними медикаментами. Вони теж у ціні зростають.

Василь КОМАРСЬКИЙ, 54 роки, підприємець, Харків

Відзначила день народження 7-річної донечки. А ще замовила дитячий літній одяг з американського сайта.

Анна ПАВЛОВА, 27 років, дизайнер одягу, Київ

Гуляв у Голосіївському парку в Києві. Там є окопи ще з Другої світової війни. Знайшов бетонне укриття артилеристів – під час оборони міста в ньому розташовувалася зенітна батарея. Навчився користуватися компасом. Ще зустрівся з друзями й у вихідні у тому ж парку грали у війну – стріляли фарбами.

Євген КОВАЛЬ, 32 роки, програміст, Київ

У середу вночі біля метро Академмістечко в мене украли колеса. Зняли і поставили машину на цеглини.

Оксана ШЕВЦОВА, 27 років, менеджер із реклами, Київ

Написала вірша про ситуацію в Україні.

Ірина САМАРІНА, 32 роки, заступник головного бухгалтера, Полтава

Мене обдурили на сайті оголошень. Замовила малому велосипед, переслала гроші на картку. Вже три дні не можу додзвонитися. Спочатку трубку не брали, а зараз телефон вимкнений. Усі оголошення продавця із сайта одразу зникли.

Марія ПОПОВА, 34 роки, вчителька, Харків

Зараз ви читаєте новину «Як ви прожили минулий тиждень?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі