понеділок, 21 вересня 2020 15:40

Xiaomi запатентувала новий гнучкий смартфон

Xiaomi запатентувала новий гнучкий смартфон
У розкладеному стані пристрій являє собою великий дисплей з іншого боку від зовнішнього дисплея, який видно в складеному стані. Фото: pixabay

Патент з описом дизайну складного смартфона з 2 вигнутими екранами Z-подібної форми подав китайський технологічний гігант Xiaomi.

Опис містить 16 ескізів пристрою і його схвалили минулого тижня, пише "Новое время".

У розкладеному пристрої видно великий дисплей з іншого боку від зовнішнього дисплея, який видно в складеному стані. Цей великий дисплей має двошаровий механізм.Тобто технічно він має 3 області екрана, перша з яких розташована навпроти зовнішнього дисплея, а 2 інші складаються всередину ззаду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple Watch Series 6: смарт-годинник із майбутнього

Задня панель повністю складається з великого дисплея, єдиною камерою є камера для селфі, яку можна використовувати тільки як задню камеру, коли пристрій розгорнуто.

Під основним / зовнішнім дисплеєм розташована більшість важливих компонентів пристрою, а SIM-карта і гойдалки регулювання гучності - з правого боку. На цій стороні також є додаткова велика кнопка, яка, ймовірно, призначена для механізму розкладання.

Внизу є порт USB Type C, оточений решітками динаміків з обох сторін, які також можна знайти нагорі.

Втім, є припущення, що це може бути спроба компанії запатентувати всі варіанти гнучкого смартфона, а не реальний пристрій. Проте такий гаджет можна створити, хоча він виглядає досить громіздко через розміри і вагу.

Минулого тижня компанія Xiaomi і Philips презентувала спільну продукцію - 2 світлодіодні лампи. Управління приладом здійснюється через програму на телефоні з можливістю створення автоматизованих сценаріїв взаємодії з іншими інтелектуальними приладами.

Зараз ви читаєте новину «Xiaomi запатентувала новий гнучкий смартфон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі