субота, 31 березня 2018 07:25

Сьогодні відбудеться друге пробне ЗНО

Сьогодні відбудеться друге пробне ЗНО
На ЗНО зареєструвалися 170 тис. осіб. Фото: sciencedaily.com

Сьогодні, 31 березня, відбудеться пробне ЗНО з історії України, математики, хімії, фізики, біології, географії та іноземних мов.

Для участі у тестуванні зареєструвалися понад 170 тис. осіб, повідомляють в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Кожен із зареєстрованих учасників матиме можливість скласти один з пробних тестів, який обрали при реєстрації.

Найбільше випускників зареєструвалося на англійську мову — понад 34 тис. На математику та історію України — понад 28 тис.

На пробному ЗНО випускники шкіл мають змогу ознайомитися з процедурою проведення тестування, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗНО-2018: скільки коштують послуги репетитора

Визначити результати пробного ЗНО можна буде за допомогою спеціального онлайн-сервісу "Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання".

Для учасників тестування створили інформаційні сторінки. Там розмістили інформацію про час і місце тестування. Після написання ЗНО на сторінки надішлють його результати

24 березня школярі писали пробне ЗНО з української мови та літератури. Для участі у тестуванні з цього предмету зареєструвалося 150 тис. осіб. Найбільше зареєстрованих у столиці – майже 23 тис. осіб.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні відбудеться друге пробне ЗНО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі