четвер, 18 серпня 2022 23:21

Платити за світло будемо по-новому

Платити за світло будемо по-новому
В платіжках за світло з'явиться новий пункт. Фото: Кореспондент

Національна комісія з регулювання енергоринку затвердила нові правила. Тепер в платіжках за світло з'являться нові дані.

Треба вказувати інформацію про початкові та кінцеві показники лічильників, на підставі яких здійснюються нарахування, повідомляється на сторінці НКРЕКУ.

Це зроблено для забезпечення споживачів зрозумілою та коректною інформацією про нарахування за спожиту електроенергію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський заморозив зростання тарифів на тепло

"Для споживачів електроустановок, які мають невелику потужність до 0,1 кВт, врегульована організація комерційного обліку та визначення обсягів споживання без встановлення лічильників", – йдеться у повідомленні.

Також була спрощена процедура зміни електропостачальника. Внаслідок таких змін, буде скорочено термін переходу до нового постачальника з 21 до трьох днів.

Опалювальний сезон 2022–2023 буде важким для України. Влада готується до різних сценаріїв. Всі тарифи залишаються без змін. Україна накопичує газ, вугілля та готує цивільні об'єкти. Російські терористичні акти направлені не лише на цивільну, але й на критичну інфраструктуру.

Зараз ви читаєте новину «Платити за світло будемо по-новому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі