понеділок, 15 січня 2018 11:55

Першопроходець блокчейн криптофорекс індустрії не стартує менш ніж через місяць

Як стало відомо з джерел в команді першого в світі блокчейн форекс-брокера, запуск блокчейн брокера призначений на кінець січня 2018 року.

 

Таким чином, менш ніж через місяць в індустрії форекса з'явиться перший гравець, який працює повністю на технології блокчейн. Творцем і ідеологом брокера є велика європейська банківська група, що має намір випустити власну криптовалюту як розрахункову одиницю всередині самого брокера, яка отримає 100-відсоткове забезпечення від емітента. Механізм роботи брокера на блокчейні і форексі на смарт-контрактах побудовано так, щоб забезпечувати повну прозорість і автоматично гарантувати виконання зобов'язань учасників угод, що укладаються. Клієнтам представлять нову криптовалюту, познайомлять з унікальною блокчейн технологією, розробленою материнським банком спеціально для свого брокера. Після чого, протягом 2-х тижнів у всіх бажаючих буде можливість попрацювати з брокером безкоштовно, тобто в демо-режимі випробувати висновок смарт-контрактів, торгівлю та інвестування. Весь цей час і після фахівці блокчейн брокера розраховують отримати максимальний фідбек від потенційних клієнтів у вигляді відгуків і пропозицій з тих чи інших аспектів функціонування форекса на блокчейні. Все це буде абсолютно безкоштовно і буде доступно всім бажаючим.

Згідно заяв акціонерів проекту, очікується, що нова компанія стане кращим в своєму роді банківським брокером, що надає повний спектр послуг в криптовалютній, блокчейн і форекс сфері. Компанія буде працювати за трьома основними напрямками: торгівля, інвестиції та управління активами.

Попередження: форекс-брокерська компанія PrivateFX стала неплатоспроможною.

Зараз ви читаєте новину «Першопроходець блокчейн криптофорекс індустрії не стартує менш ніж через місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua