четвер, 12 січня 2023 07:09

Спецтема: Війна Росії проти України

Знищені склади й "Алігатор" – переможні новини з фронту від ЗСУ

Знищені склади й "Алігатор" – переможні новини з фронту від ЗСУ
Українські зенітники збили ворожий вертоліт "Алігатор". Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

За минулу добу підрозділи Збройних сил України відбили на Донбасі атаки окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка і Кремінна на Луганщині, а також Роздолівка, Сіль, Красна Гора, Парасковіївка, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Майорськ, Первомайське і Красногорівка Донецької області.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 20 ударів по районах зосередження ворога, а також три удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів, повідомив Генеральний штаб ЗСУ вранці 12 січня.

"Протягом минулої доби наші воїни збили гелікоптер Ка-52 "Алігатор", а також два розвідувальних безпілотники типу "Орлан-10", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генерал Годжес зробив гучну заяву про переговори між РФ і Україною

Українські ракетники і артилеристи уразили ворожий пункт управління, сім районів зосередження живої сили росіян, а також три склади боєприпасів загарбників.

Захоплення росіянами Соледара на Донбасі не означатиме, що місто Бахмут Донецької області опиниться в оточенні.

Російські окупанти не захопили Соледар, а інформація та заяви про нібито контроль над населеним пунктом, що поширюються ними, не відповідають дійсності, йдеться у новому звіті аналітиків американського Інституту вивчення війни ISW.

Зараз ви читаєте новину «Знищені склади й "Алігатор" – переможні новини з фронту від ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі