пʼятниця, 11 травня 2018 12:50

Захід не допоможе Україні зі звільненням Донбасу - Портников

Захід не допоможе Україні зі звільненням Донбасу - Портников
ЄС потребують підтримки Кремля для збереження ядерної угоди з Іраном. Фото 112

Конфлікти Євросоюзу та Російської Федерації, у тому числі і питання українського Донбасу, можуть бути надовго заморожені. ЄС потребує підтримки Кремля для збереження ядерної угоди з Іраном.

"Сьогодні українська криза, ситуація на Донбасі – на периферії інтересів Заходу. Ця криза на периферії інтересів Сполучених Штатів, тому що Дональд Трамп і його адміністрація стурбовані насамперед вирішенням іранської проблеми і підготовкою зустрічі американського та північнокорейського лідерів. А на донбаському напрямку - взагалі повна тиша, бо ж Москва, по суті, заморозила процес консультацій Владислава Суркова і Курта Волкера", - написав журналіст Віталій Портников.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон стурбовані тим, як поводитися зі Сполученими Штатами Америки після рішення Трампа про вихід з ядерної угоди з Іраном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європа більше не може розраховувати на захист США - Меркель.

8 травня Трамп заявив, що США виходять із ядерної угоди з Іраном та пообіцяв запровадити найвищий рівень санкцій проти Ірану.

Зараз ви читаєте новину «Захід не допоможе Україні зі звільненням Донбасу - Портников». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі