середа, 19 жовтня 2022 07:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог рахує втрати: повідомили хороші новини з фронту

Ворог рахує втрати: повідомили хороші новини з фронту
Підтвердили ураження 16 районів зосередження озброєння та військової техніки ворога. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

За добу підрозділи Збройних сил України відбили атаки російських окупантів у районах населених пунктів Огірцеве і Дворічна Харківської області, Білогорівка на Луганщині, а також Новокалинове, Майорськ, Одрадівка, Нью-Йорк, Новомихайлівка, Невельське, Опитне та Мар'їнка Донецької області.

Авіація Сил оборони України протягом попередньої доби завдала 24 удари, повідомив Генеральний штаб ЗСУ вранці 19 жовтня.

"Підтвердили ураження 16 районів зосередження озброєння та військової техніки, опорного пункту, а також восьми позицій зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, підрозділи протиповітряної оборони збили п'ять крилатих ракет та літак Су-25", – додали у зведенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад пів тисячі окупантів і море техніки: оновили втрати росіян в Україні

Воїни ракетних військ і артилерії вразили чотири пункти управління, п'ять районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, два об'єкти протиповітряної оборони та один артилерії, два склади боєприпасів, станцію РЕБ, а також інші військові цілі противника.

ЗСУ продовжують контролювати ситуацію на Південнобузькому напрямку. Українські воїни протягом 18 жовтня завдали потужних ударів по ворогу. Знищені 84 окупанти, дві самохідні крупнокаліберні гаубиці типу "Акація" та "Мста-С", танк, три одиниці авто-бронетехніки, а також три склади з боєприпасами у Бериславському і Баштанському районах.

Зараз ви читаєте новину «Ворог рахує втрати: повідомили хороші новини з фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі