середа, 13 квітня 2022 09:37

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог накопичує техніку під Рубіжним: Гайдай звернувся до жителів Луганщини

Ворог накопичує техніку під Рубіжним:  Гайдай звернувся до жителів Луганщини
Гайдай закликав мешканців області негайно евакуюватися. Фото: Українська правда

Російські війська накопичують техніку під Рубіжним на Луганщині.

Щодня напруга зростає - напруга ціною в тисячі життів мирного населення. Про це заявив голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай.

"Евакуюйтеся, доки ми можемо вас забрати. Часу на зволікання вже немає - автобуси стоять у місцях зборів", - закликав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міста, які заважають окупантам, знищуватимуть в нуль. Буде багато жертв" - Сергій Гайдай

Місця зборів: Сіверськодонецьк: проспект Хіміків, 28; Лисичанськ: ГТВ (РТІ), 40 років Перемоги; вул. Сосюри, 324, ДСНС; Попасна: вул. Первомайська, 42; Гірське: вул. Гагаріна, 13а; Нижнє: Паркова, 13; Рубіжне: вул. Чехова, 11.

"Багато рубіжан з центральних районів міста виїхати просто не встигли. І тепер вони терплять знущання кадировців, хоронять рідних та сусідів посеред житлового кварталу, вимушені примусово їхати в Росію. Тому, убезпечте себе, доки це можливо - евакуюйтесь на захід України і самі обирайте, де саме перечекати загострення - у Львові чи Чернівцях, Івано-Франківську чи Ужгороді, а можливо десь ближче. Всі організовані нами автобуси і поїзди безкоштовні", - наголосив Гайдай.

На Луганщині російські окупанти завдали нових ударів по Лисичанську, Рубіжному, Сіверськодонецьку, Кремінній ы Новодружеську, де загинула людина. Понад 10 будинків пошкоджені.

На лінії фронту на території Луганської та Донецької областей минулої доби відбили шість атак ворога, знищили дві одиниці автомобільної техніки та три артилерійські системи противника. Підрозділи ПВО збили ворожий гелікоптер і два безпілотні літальні апарати ворога.

Зараз ви читаєте новину «Ворог накопичує техніку під Рубіжним: Гайдай звернувся до жителів Луганщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі