вівторок, 15 травня 2018 13:22

Волкер уперше прибув на Донбас для зустрічі з командувачем ОС

Волкер уперше прибув на Донбас для зустрічі з командувачем ОС
З початку проведення операції Об'єднаних сил це перша зустріч Командувача зі спецпредставником державного департаменту США

Сьогодні відбулася зустріч командувача Об'єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва зі спецпредставником державного департаменту США в справах України Куртом Волкером.

Таку інформацію оприлюднила на офіційній сторінці у ФБ прес-служба Об`єднаних сил.

"Ми раді вітати вас у зоні проведення операції. Дякуємо партнерам за підтримку в боротьбі з російським агресором", - сказав генерал-лейтенант Сергій Наєв під час зустрічі з Куртом Волкером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американський аналітик про переговори щодо Донбасу: Сурков прикидався

Поблизу лінії розмежування командувач ОС ознайомить спецпредставника з військовою та гуманітарною складовими операції. Сторони обговорять безпекову ситуацію на Донбасі й обміняються думками щодо шляхів мирного врегулювання конфлікту.

З початку проведення операції Об'єднаних сил це перша зустріч командувача зі спецпредставником державного департаменту США.

USAID планує надати Україні додаткову технічну допомогу в сумі $125 млн для Донбасу та навколишніх територій, що постраждали від російської агресії.

Зараз ви читаєте новину «Волкер уперше прибув на Донбас для зустрічі з командувачем ОС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі