вівторок, 06 червня 2017 09:41

В Авдіївці почали давати воду за паспортами

В Авдіївці почали давати воду за паспортами
Місцеве населення вже збирається в чергу з паспортами, щоб отримати воду.

6 червня Авдіївка та ще кілька населених пунктів Ясинуватського району залишаються без води через пошкодження Донецької фільтрувальної станції.

Про це повідомив глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський у телеефірі "112 Україна".

"Сьогодні житлові квартали Авдіївки не обстрілювали, але Авдіївка і ще кілька населених пунктів Ясинуватського району без води. Учора було засідання спільного координаційного центру з припинення вогню, росіяни усно дали згоду на "режим тиші" сьогодні, але письмової немає.

До міста привозять технічну і питну воду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситуація складна: бойовики за добу 77 разів обстріляли сили АТО

Зараз ми постачаємо технічну воду цистернами, на заводі ще отримаємо 30-кубову цистерну і думаю, що технічною водою забезпечимо. "Червоний хрест" допомагає з питною водою, ДСНС стягує з області цистерни. Водою ми забезпечимо, але виникнуть проблеми в Авдіївського коксохіму, без води він не працюватиме. В місті питної води немає, фактично ми тільки її підвозитимемо", - додав Жебрівський.

Ремонтні бригади готові вийти, щоб дістатися пошкоджень, але мають лише усну гарантію про "режим тиші". Адміністрація очікує письмової гарантії. Місцеве населення збирається в чергу з паспортами, щоб отримати воду.

Зараз ви читаєте новину «В Авдіївці почали давати воду за паспортами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі