понеділок, 03 жовтня 2016 00:50

Тука вибачився перед СБУ за дезінформацію

Тука вибачився перед СБУ за дезінформацію
фото rian.com.ua

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука визнав, що повідомив неправдиву інформацію щодо затримання контрабанди у Гранітному - і попросив вибачення у співробітників і керівництва Служби безпеки України.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Мені дуже шкода, що я невільно образив тих хлопців, які реально борються з "контрабасом"! Я прошу вибачення у співробітників і керівництва Служби!!!", - написав Тука.

"Другий раз за тиждень потрапляю в халепу через дезінформацію!!! Спочатку - фальшивий дзвінок "від мами Кузьми", тепер - "рятуйте, СБУ кришує контрабас"!!!" - зазначив заступник міністра.

Як наголосив Тука, "добре, що врешті знайшов час і зателефонував безпосереднім учасникам подій щодо затримання контрабанди".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тука розповів про чотири нові зони розведення сил на Донбасі

Він повідомив, що Служба безпеки разом з ЗСУ та фіскалами чатували на певний вантаж "на ту сторону".

"Всі були напоготові. На "тій стороні" цей вантаж теж дуже чекали. Коли СБУ-шники разом з військовими (для підсилення) почали реалізацію плану із затримання вантажу, "зустрічаючі", зрозумівши, що канал накрився, спробували відбити його, розпочавши обстріл. В результаті зіткнення поранення отримав боєць ЗСУ з позивним "Мопєд". Це був його крайній вихід перед дємбєлєм! Наразі поранений готується до евакуації в госпіталь в Дніпро", - додав Тука.

Він заявив, що затримані - мешканці міста Донецьк, серед них - жінка, яка і виступала в ролі організатора "каналу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У зоні АТО через контрабанду поранили військового

Нагадаємо, раніше заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука заявив, що під час затримання військовими 30-ї окремої бригади контрабанди в Гранітному Донецької обл. сталася перестрілка, є поранений. Також Тука розповів, що "кришуванням" контрабанди займалася СБУ.

У відповідь на це речник СБУ Олена Гітлянська зауважила, що інформація викривлена. За її даними, СБУ брала участь у спецоперації, перестрілки не було, скоро буде опубліковане відео.

Зараз ви читаєте новину «Тука вибачився перед СБУ за дезінформацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі