середа, 25 серпня 2021 04:18

Повідомили дату наступного засідання ТКГ по Донбасу

Повідомили дату наступного засідання ТКГ по Донбасу
ТКГ проведе наступне засідання 26 серпня. Фото: Укрінформ

Тристороння контактна група по врегулюванню ситуації на Донбасі відновлює свою роботу після нетривалої перерви.

"25 серпня після нетривалої перерви поновлюється робота Тристоронньої контактної групи. Зустрічі заплановані в режимі відеоконференцій за наступним графіком: 25 серпня - засідання в підгрупах, 26 серпня - спільне засідання на рівні глав делегацій", - повідомляє пресслужба ТКГ.

Передбачається наступний порядок денний засідання ТКГ: імплементація Мінських угод і підсумків Паризького саміту, а саме: забезпечення безпеки в зоні конфлікту (дотримання режиму припинення вогню, оновлення плану розмінування), політичні аспекти в зв'язку з виконанням Мінських угод.

Сторони також обговорять заходи в гуманітарній сфері: відновлення роботи КПВВ і відкриття нових в н.п. Золоте і Щастя; обмін утримуваними особами, повний і безумовний доступ міжнародних організацій на окуповані території, а також економічні аспекти відновлення соціально-економічних зв'язків через лінію зіткнення, тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський схвалив санкції щодо сайтів з РФ і Донбасу

У зоні операції Об'єднаних сил на День Незалежності внаслідок обстрілу окупантів загинув український військовослужбовець, ще один отримав поранення.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили дату наступного засідання ТКГ по Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі