середа, 07 червня 2017 12:11

Розвідка розповіла про постановочні репортажі росіян на Донбасі

Розвідка розповіла про постановочні репортажі росіян на Донбасі
Росія знімає постановочні репортажі на Донбасі Фото: Сегодня

На Донбасі почастішали випадки використання інформаційних провокацій. Репортажі російських журналістів мають постановочний і пропагандистський характер.

"На окупованих територіях організована робота кореспондентів інформаційних агентств Life News і телеканала "Росія-1" для підготовки спеціальних пропагандистських репортажів для дезінформації суспільства та посилення інформаційно-психологічного впливу на населення регіону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі зник журналіст

На передових позиціях для підготовки провокаційних сюжетів "про порушення Мінських домовленостей підрозділами ЗС України" зазначені агентства проводили зйомки постановочних відеороликів із залученням особового складу супротивника під виглядом військовослужбовців ЗСУ. При цьому для переконливості проводили зйомку "знищення української артилерією будівлі" шляхом її підриву саперним підрозділом супротивника", – повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Вчора близько 21:00 бойовики обстріляли пропускний пост "Мар'їнка". Його утримують прикордонники та військовослужбовці ЗСУ.
"Бойовики відкрили вогонь з автоматів і гранатометів. Обстріл незаконні збройні формування вели з боку Олександрівки, що на непідконтрольній території. Ніхто з українських захисників не постраждав. Вогонь у відповідь не відкривали.

Зараз ви читаєте новину «Розвідка розповіла про постановочні репортажі росіян на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі