пʼятниця, 21 квітня 2017 20:43

Опублікували фото загиблих військових

Опублікували фото загиблих військових
Загиблі Олександр Кірієнко та Василь Ніженський. Фото: Facebook

Опублікували фото двох військових, які загинули 20 квітня під Авдіївкою.

"Під час ворожого обстрілу від осколкових поранень загинули наші побратими Олександр Вікторович Кірієнко з міста Десна, що на Чернігівщині, та уманчанин Василь Петрович Ніженський. Відважні бійці, вірні товариші - обоє були прикомандировані до 72 ОМБр, і за два місяці служби встигли добре зарекомендувати себе, знайти гарних друзів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Мар'їнкою жорсткі обстріли: з'явилися фото

Олександру лиш кілька днів тому виповнилося 20 років: військовослужбовець строкової служби, він міг взагалі не йти сюди, на одну з найнебезпечніших ділянок фронту. Але, як справжній патріот і мужчина, Олександр підписав контракт і став разом з іншими Героями на захист Вітчизни. Батьки можуть пишатися сином: молодий козак нічим не зганьбив славне ім'я свого роду, показав себе достойним звання Захисника України.

Василю Ніженському було 28 років, і воювати він пішов,аби захистити від ворожої навали кохану дружину і дитину. Умань, вже уславлена подвигом Андрія Кизила - нашого "Орла" - може пишатися і цим своїм сином, вірним Захисником Вітчизни", - передає у Facebook 72 Гвардійська ОМБР.

Внаслідок обстрілу опорного пункту підрозділу однієї з механізованих бригад, що розташований неподалік Авдіївки, загинули два військовослужбовці Збройних Сил України.

Зараз ви читаєте новину «Опублікували фото загиблих військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі