четвер, 23 серпня 2018 18:30

"Наказ призупинити справу міг дати президент" - експерт про Іловайську трагедію

"Наказ призупинити справу міг дати президент" - експерт про Іловайську трагедію
Генерал Віктор Муженко докладає усіх зусиль, аби Петро Порошенко загальмував слідство по Іловайській трагедії. Фото: Високий Вал

Справа щодо Іловайської трагедії досі не передана до суду.

І повпливати на це міг тільки президент України, розповів Gazeta.ua розповів військовий експерт Юрій Бутусов.

"Наказ призупинити справу міг дати тільки президент Петро Порошенко - він дуже цінує людей, якими можна керувати за допомогою компромату. А компромату на Муженка предостатньо. До того ж, це людина часів Януковича, яка відмінно знає, як знаходити до політиків підхід. Каже Порошенку те, що той хоче почути і обіцяє підтримку армії на виборах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хтось кричав "Допоможіть!", хтось кликав маму"

Об'єктивно зараз у ЗСУ є офіцери, здатні замінити його на посту і провести необхідні реформи, які він всіляко гальмує. Якщо на президента не натиснути, він ніколи не погодиться притягнути Муженка до відповідальності", - розповів експерт.

Раніше Юрій Бутусов висловив думку, що передачу до суду справи щодо Іловайської трагедії з 2016-го гальмує найвище військове керівництво.

Зараз ви читаєте новину «"Наказ призупинити справу міг дати президент" - експерт про Іловайську трагедію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі